Superfood & Berries, Berry Beautiful

  • 225 kr
  • 180 kr
I LAGER
Dela
Berry Beautiful är fylld av antioxidanter och sammansatt av fem olika superfoods som inom naturmedicin används för att balansera blodsockret, motverka sötsug, sänka blodtrycket, reducera inflammation. 
Vikt: 200g. 

 

Ingredienser
Lucuma40%
Ashwagandha30%
Baobab20%
Blåbär5%
Acai5%

 

Lucuma är en superfrukt från Sydamerika och är full med näring. Lucuman är rik på c-vitamin, kalcium, betakaroten, järn, proteiner, fiber och zink och kallas även "Inkafolkets gud". Lucuma används inom alternativmedicin för att bland annat sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret och reducera inflammation.

Ashwagandha är en ört som anses ge både kraft och energi och har funnits länge inom Ayurvedisk medicin. Den används traditionellt för att stabilisera blodsocker, motverka stress och öka koncentrationen.

Baobab är ett mytomspunnet träd som växer i Afrika och är en fantastisk källa till näring. Frukten innehåller mer c-vitamin än kiwis och mer magnesium än banan. Med sina 50% kostfiber är fiberinnehållet högre än de flesta frukter och den är även laddad med zink och koppar och även kalcium och kalium.

Blåbär är ett av våra mest antioxidantrika livsmedel och innehåller vitamin C, E & B och mineralerna järn, magnesium och fosfor. I blåbär finns även även polyfener som verkar antibakteriellt.

Acai är ett svartlila bär som växer i Amazonas. Acaibäret kallas för superfood tack vare det höga innehållet av näringsämnen och antioxidanter, såsom de fleromättade fettsyrorna omega-3 och och omega-6, vitamin A och E samt järn, kalium och kalcium.

Berry Beautiful kan intas regelbundet eller i perioder då du vill ge kroppen en skönhetskur inifrån. Blanda 1-2 msk pulver med varm veganmjölk  eller gör en smoothie med banan, vatten eller veganmjölk. Pulvermixen går också bra att strö direkt över yoghurt, gröt eller sallad. 

PS. Denna produkt är 100% ekologisk, glutenfri, vegans och innehåller inga tillsatser.NäringsvärdePer 100 g
Energi1260 kj / 300 kcal
Fett1,7 g
- varav mättat fett0,4 g
Kolhydrater57,3 g
- varav sockerarter13,7 g
Fibrer20,8 g
Protein3,3 g
Salt 0 g