Superfood & Berries, Detox Deluxe

  • 225 kr
  • 180 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela
Detox Deluxe är en pulvermix sammansatt av fem olika superfoods som traditionellt används för att rensa kroppen, avlägsna försurningar och öka energin samtidigt som de ger en extra dos av vitaminer och mineraler. 
Vikt: 200g.

 

Ingredienser
Vetegräs40%
Spirulina40%
Korngräs10%
Blåbär5%
Chlorella5%

 

Vetegräs innehåller nästan 70% klorofyll. Klorofyllet anses inom alternativmedicin ha antiinflammatoriska egenskaper, kunna skydda mot skador från strålning och hjälpa till att driva ut gifter ur kroppen och avlägsna försurningar. Gräset innehåller en mängd olika enzymer, över 90 olika mineraler och vitaminer men även 19 av de 20 aminosyror som finns, däribland alla de åtta essentiella som vi måste få i oss genom kosten. Vetegräs är basiskt och används ofta för att skapa syra-bas balans i kroppen.

Spirulina är en blågrön alg som är klassats som superfood tack vare alla dess hälsofördelar. Den består till 67% av proteiner, innehåller mycket folsyra, magnesium, kalium, natrium, mangan, jod och krom. Klorofyllet gör den även till en kraftig antioxidant som även sägs ha en utrensande effekt. 

Korngräs är speciellt rik på järn, kalium och zink och innehåller alla B vitaminer, inklusive B12. Korngräs är basbildande och har en förmåga att neutralisera syrabalansen i kroppen. 

Blåbär är ett av våra mest antioxidantrika livsmedel och innehåller vitamin C, E B& och mineralerna järn, magnesium och fosfor. I blåbär finns även även polyfener som verkar antibakteriellt.

Chlorella anses vara en av de mest näringsrika algerna på vår planet. Den består till 60% av vegetabiliskt protein och även omega-3 och omega-6 och stora mängder enzymer som balanserar PH-värdet. 

 

Detox Deluxe kan intas regelbundet eller i perioder då du vill ge kroppen en skönhetskur inifrån. Blanda 1-2 msk med varm veganmjölk  eller gör en smoothie med banan, bär, vatten eller veganmjölk. Går också bra att strö över yoghurt, gröt eller sallad. 


PS. Denna produkt är 100% ekologisk, glutenfri, vegansk och innehåller inga tillsatser.

 

NäringsvärdePer 100 g
Energi1284 kj / 306 kcal
Fett2,1 g
- varav mättat fett0,4 g
Kolhydrater22,4 g
- varav sockerarter7,4 g
Fibrer26,5 g
Protein36,1 g
Salt0 g