NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

Superfood & Berries, Hormone Harmony

  • 299 kr
I LAGER
Dela
Hormone Harmony är en specialblandning med ashwagandha och fyra andra superfoods. Ashwagandha används inom ayurvedisk läkekonst för att motverka stress, öka koncentration, balansera hormonerna och stärka sköldkörteln. 
Vikt 400g.

 

Ingredienser
Ashwagandha80%
Maca5%
Lucuma5%
Gojibär5%
Kanel5%

 

Ashwagandha är en ört som anses ge både kraft och energi och har funnits länge inom Ayurvedisk medicin. Den har traditionellt använts för att motverka stress och öka koncentration. Ashwagandha används även inom naturmedicin för att stärka sköldkörteln, sänka kortisolnivåer och balansera sköldkörtelhormon. 

Maca anses vara en adaptogen, som ökar kroppens förmåga att hantera de skadliga effekterna av stress och återställa normal fysiologisk funktion samt reglera hormonbalanserna i kroppen. Macaroten innehåller minst fem gånger mer protein än ris och fyra gånger mer fibrer än potatis. Denna rot innehåller över 55 olika näringsämnen och har ett stort spektrum av vitaminer, mineraler, aminosyror, lipider, karotenoider, polyfenoler och alkaloideucuma. 

Lucuma är en superfrukt från Sydamerika och är packad med näring. Lucuman är rik på antioxidanter, kalium, betakaroten, järn, proteiner, fiber, zink och kalium och kallas traditionellt "Inkafolkets gud".

Gojibär är en av de näringstätaste födoämnena som finns på jorden. C-vitamin innehållet är högre än i apelsin och fungerar som antioxidant i kroppen och medverkar till ett normalt immunsystem. Mineralerna järn och zink förekommer i höga mängder. Järn bidrar bland annat till en normal blodproduktion medan zink medverkar vid hormonregleringen.

Kanel är fullproppat med antioxidanter som skyddar kroppen från oxidativ stress. Det är även rikt på  kalcium, fibrer, järn, flavanoler och mangan. 

 

Hormone Harmony kan intas regelbundet eller i perioder då du vill ge kroppen en skönhetskur inifrån. Blanda 1-2 msk med varm veganmjölk  eller gör en smoothie med banan, vatten eller veganmjölk. Pulvret går också bra att strö över yoghurt, gröt eller sallad. 

PS. Denna produkt är 100% ekologisk, glutenfri, vegansk och innehåller inga tillsatser.

 

NäringsvärdePer 100 g
Energi1099 kj / 261 kcal
Fett1,0 g
- varav mättat fett0,4 g
Kolhydrater48,3 g
- varav sockerarter8,5 g
Fibrer17,1 g
Protein5,0 g
Salt0 g