NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

"The Universe Has Your Back", journal

  • 165 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Skapa plats för dina drömmar! 

Manifestera dina största önskningar! 

Låt dig inspireras av 108 vackra akvareller från boken "The universe has your back" och låt kärlek flyta genom pennan när du skriver dina visioner på dessa sidor. Lämna sen över och låt universum leverera det du önskar.


Detta är en supervacker journal med färgglada, inspirerande sidor med citat baserat på Gabrielle Bernsteins böcker och kort om att lita på universum. Gabrielle Bernstein har inspirerat hundratusentals andliga sökare över hela världen. Hon undervisar och skriver om att universum alltid hjälper och stödjer oss i livet. Gabrielle menar på att vi genom bön, förtroende och kärlek alltid kan vara säkra på att livet ger oss exakt det vi behöver.


I sin bästsäljande bok "The Universe has your back" inspirerar Gabrielle läsarna hur man avstår från kontroll, att kunna koppla av i en känsla av säkerhet och frihet och hitta styrka när du känner dig nere. Även att kunna känna tröst när du drabbats av en förlust eller säkerhet inför osäkerhet och glädje i vad som annars kan vara smärta. 


Nu har hon skapat denna fantastiska anteckningsbok för att hjälpa dig att implementera och öva dessa läror i ditt eget liv. Med konstverk baserat på det vackra "The Universe Has Your Back"-kortleken innehåller denna anteckningsbok citat för att inspirera till att blicka inåt och hitta sina drömmar och önskningar. Du behöver inte ha läst hennes bok för att kunna använda denna journal. 

Denna anteckningsbok kommer att ta med dig på en färgstark resa av kreativitet och andlighet mot din egen koppling till livets stödjande krafter. I denna bok finns nämligen magiskt vackra sidor för dig att dokumentera dina tex önskningar, förändringar eller intentioner. Den kommer hjälpa dig att hitta tillit och att förstå att oavsett vilka utmaningar eller omständigheter du går igenom, håller universum dig alltid om ryggen.

Låt denna bok vara som en bästa vän som alltid är där för att lyssna och gör att du kan fördjupa din koppling till universum och öppna upp för den magnetiska kärlekens kraft i dig.

(OBS, kristall och kortlek på bilden ingår ej i detta pris)

Böcker på Butik Kalcit