• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Unakit, rå

  • 80 kr

Egenskap: reproduktionssystem, regression, balans, trauma, återhämtning.Unakit har en lugnande effekt och är bra för att skapa en lugn miljö på arbetsplatsen el

I LAGER
Dela

Egenskap: reproduktionssystem, regression, balans, trauma, återhämtning.

Unakit har en lugnande effekt och är bra för att skapa en lugn miljö på arbetsplatsen eller i hemmet genom att den genomsyrar sin omgivning med kärlek och harmoni.

Unakit balanserar de emotionella och andliga kropparna och frisätter blockeringar i energifältet. Den hjälper dig vidga ditt seende så att du kan få inblick från högre världar och andra energiplan. Den hjälper dig att gå vidare från gamla övertygelser från det förflutna som inte längre gynnar dig. Det är en bra sten för regressionsresor eftersom den ger förståelse av tidigare händelser och den roll de spelar in i nuvarande reinkarnation.

Fysiskt stärker unakit reproduktionssystemet och sägs också hjälpa till under graviditeten. Bär den i ett halsband strax under hjärthöjd. Stenen hjälper också vid återhämtning från trauma eller allvarliga sjukdomar genom att den hjälper cellerna att minnas tillståndet av fullkomlig hälsa. 


Unakit är ett slags granit bestående främst av rosa fältspat, klar kvarts och epidot. 

Chakra: Hjärta