Behandlingar & seanser hos Butik Kalcit.

Hos Butik Kalcit kan du bla boka tid för massage, kristallhealing & seans med medium.


Avslappningsmassage med kristallhealing   

60 min 850 kr.  

Unna dig en avslappnande stund med en lätt, smärtfri helkroppsmassage som kombineras med att kristaller placeras på olika områden på kroppen och därmed överför sina magiska vibrationer. Massagen utförs med olja och en av kunden vald aromadroppar. För bokning kontakta Jennie på telefonnr: 072-3252214 eller maila till: jjs.healaway@gmail.com


Kristallhealing 

30 min/450 kr

Kristaller placeras ut på olika områden på kroppen och därmed överför sina magiska vibrationer. Jennie utför även en kortare meditation guidad initialt.

För bokning kontakta Jennie på telefonnr: 072-3252214 eller maila till: jjs.healaway@gmail.com


Bindvävsmassage

75 min / 650 kr
Bindvävsmassage är en fantastisk behandling för många. Fascian/bindväven förtätas och stelnar till pga skador, stress, stillasittande, sjukdomar, med ökad ålder mm. Malin har valt att specialisera mig på Bindvävs- och fasciamassage med mål att du som klient skall bli smärtfri, rörligare och "friare" i din kropp. Beror din smärta eller stelhet i leder och muskler på förtätad bindväv så kommer min behandlingsmetod att hjälpa dig kroppsligt och mentalt. 
För bokning kontakta: Malin Langley på mail: langleymalin@gmail.com


Shiatsu 

Shiatsu är en mjuk behandlingsform som utförs på bänk och du som får behandling är fullt påklädd. Den är skön och välgörande för den fysiska kroppen, men påverkar även flödet av energi. Med hjälp av händerna känner Sissi var det känns tomt eller stagnerat och genom mjuka tryck på akupunkturpunkter och drag kan hon bidra till att energin återigen börjar röra sig fritt. 

Anledningen till varför det blir stagnation i vår energi kan både vara fysisk eller emotionell. Idag lever många med en allt för hög stressnivå, och då kan kroppen och sinnet till och med glömma bort hur man vilar. Under behandlingen landar du i det ömtåliga lugn och ro-systemet, där du behöver vara för att få den viktiga återhämtningen. 

Shiatsu kan vara bra vid många olika problem eller obalanser i kroppen tex sömnproblem, huvudvärk, stress, allergi,värk i kroppen, problem med magen.

Den som har varit hos Sissi på behandling beskriver ofta att de känner sig avslappnade, att surret i huvudet har lugnat ner sig och att de känner en pirrande känsla av glädje, kreativitet och inspiration i magen. Somliga upplever att de blir trötta eller får måttlig träningsvärk. 

Specialpris: 60 min 550:-
Under 2020 kommer Sissi gå den sista kursen för att bli Diplomerad Shiatsuterapeut och fram till dess gäller specialpris. 

För bokning kontakta Sissi på: sissi@heartsbysis.se eller ring 070-092 46 40.


Intuitiv healing

Mjuk och inkännande beröring som ger en känsla av lugn och klarhet. 

30 min 300:-
60 min 550:-

För bokning kontakta Sissi: på sissi@heartsbysis.se eller ring 070-092 46 40.