Kalender, Butik Kalcit

Detta händer hos Butik Kalcit


För mer information och bokning, vänligen kontakta respektive lärare.

Chakrabalansmeditation med kristallhealing

Ons 15/7 kl  18:30-19:30

Välkommen på en stärkande och balanserande chakrameditation med kristallhealing 💎
Kvällen inleds med en meditation för att öppna upp de sju största chakrana i kroppen och därefter följer en kristallhealing liggande på rygg. Magiska kristaller tillhörande var o ett av chakrana läggs över dessa. Kristallerna som används denna kväll är inköpta och sköljda med heligt vatten från orten Glastonbury i England även kallat jordens hjärtchakra. Tidigare deltagare har vittnat om mycket starka och speciella energier vid denna session.

Ledare: Jennie Jansson Medium, yogainstruktör och sjukgymnast

Pris: 250 kr per swish efter bekräftad plats

Boka din plats via mail:  jjs.healaway@gmail.comNymåneceremoni

Måndag 20/7 kl 19:00-20:00

Ledare: Jennie Jansson Medium, yogainstruktör och sjukgymnast

Pris: 250 kr per swish efter bekräftad plats

Boka din plats via mail:  jjs.healaway@gmail.comMedial Cirkel Grundkurs

30/8, 27/9 & 25/10

KL 14:00-16:30

Ledare: Jennie Jansson Medium, yogainstruktör och sjukgymnast

Välkommen att delta i medial cirkel grund! Träffa likasinnade, där vi sammanför det bästa av två världar😇

Vid tre olika tillfällen guidar Jennie gruppen in i olika meditationer kombinerat med kristallers effekter, andning och avslappning. Vidare in i intuitionsövningar, tarotövningar individuellt och parvis. Dessutom får deltagarna prova på hur det känns att få behandling med öronakupunktur och sk vagusnervbalansering. 

Vi pratar andlighet och medialitet men för även resonemang kring vad vetenskapen säger idag om kroppen och själens samspel.  De teman vi jobbar efter är; andning och grundning, hjärtats kraft och vibration samt intuition och själen i fokus. Genom dessa teman får du hjälp att öppna upp och förhoppningen är att kunna komma mer i kontakt med det inre och intuitionen vi alla besitter. 

Mellan träffarna ges enklare hemövningar som följs upp nästa tillfälle. I cirkeln ingår; fika, skrivmaterial och meditationskristaller att ta med hem vid varje tillfälle. Dessutom får man Jennies egen inlästa meditation för energiskydd som extra bonus🤗

Inga förkunskaper krävs då detta är första grundcirkeln, det finns sedan fortsättningscirklar i två nivåer till🧝🏼‍♀️: fördjupning samt avancerad. 

Varmt välkommen! 

Plats; Butik Kalcit i Åkersberga 

Datum/Tid; 30/8, 27/9, 25/10    kl 14.00-16.30

Pris; 1500 kr för alla 3 tillfällen. Man går ej enstaka tillfällen, detta är ett kursupplägg på 3. Faktura på 10 dagars betalning erhålls vid första tillfället. 

Bokning/anmälan; till Jennie på jjs.healaway@gmail.com

Välkommen önskar @mediumjempa och @butikkalcit