Om Butik KalcitButik Kalcit är en plats för ro och harmoni. Jag ville skapa en plats dit folk kan komma för att kliva ur samhällets krav, tempo och stress. Kunna kliva in här och bara vara sig själva för en stund. Fylla på, landa, vara i tystnad eller prata & träffa likasinnade. Jag ville öppna en plats som bjuder in till både spirituell- och personligutveckling. 

Jag älskar att vara i energierna som finns i dessa lokaler och flera kunder har sagt precis så... "vad lugn man blir här".  Jag är så lycklig att mina intentioner och manifestationer nådde hela vägen fram. Och idéerna tar aldrig slut vad jag vill skapa hos Butik Kalcit så det blir en spännande framtid!

Varmt välkommen in i Butik Kalcit´s värld!Om mig

Jag som driver Butik Kalcit heter Sofia Roos Forssell. En gift tvåbarnsmamma med stort intresse för djur, natur, spiritualitet, personlig utveckling, graviditeter & födande samt yoga & kristaller. 

Utöver Butik Kalcit så jobbar jag även som Doula, Mental tränare, yinyoga, gravid-, mammabebis & barnyogalärare... och ekonomi. Yin & Yang ;)


Jag har haft kristaller i mitt liv sen tidiga tonår och har alltid dragits till stenar av olika slag. På senare år har jag fördjupat min kunskap om kristaller och ädelstenar och vill så gärna sprida dessa energier och vibrationer vidare till andra. 
Hos Butik Kalcit finns också rebozos som jag importerar från en liten by i Mexiko. Dessa sjalar använder jag mig av i mitt yrke som doula för smärtlindring under förlossningen samt mental avslappning.
Rebozo är handvävda mexikanska sjalar i 100% bomull som sen många år tillbaka använts av både barnmorskor, doulor och mödrar i Mexiko som massage, bärhjälp och smärtlindring. Dom är magiskt vackra! Både kristaller och rebozos har flyttat in i mitt hem som härliga inredningsdetaljer. Du kan läsa mer om dessa fantastiska sjalar här.
Varmt välkommen att fråga mig om allt som rör kristaller, rebozos, graviditet, yoga och personligutveckling.


Ni når mig på: [email protected] & 0737 / 641254.