Schamansk Healing

utifrån andinska traditionen


Upplever du att du sitter fast i mönster och beteenden som du inte riktigt når eller förstår var de kommer ifrån? Bär du på tankar och känslor som tynger din vardag eller befinner du dig i en situation eller relation som är svår? Har du en längtan som inte kommer till uttryck? Då kan schamansk healing, som rensar ditt energifält vara en möjlig väg till läkning.

Denna healing utgår ifrån Ljusbadsprocessen, vilket är en grundläggande healingmetod inom den andinska schamantraditionen. Healingen renar och rensar ditt energifält från präglingar och tung energi, och går djupt på fyra plan; fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt.

Varje behandling är unik utifrån vad som behövs just där och då. Vi inleder med ett samtal där vi tillsammans sätter intentionen för healingen. Under healingen ligger du på en brits. Linda trycker på olika punkter i din nacke och följer därefter flödet av energier och använder olika metoder utifrån vad flödet säger henne.

Sessionen avslutas med ett samtal och en sammanfattning, där du får dela med dig av din upplevelse och Linda  delger vad hon fått till sig från sitt perspektiv.


Behandlingen är ca 1,5h 

Kostnad: 850 kr


För mer information och bokning kontakta:

Linda Norgren