Akvamarin & morganit, armband

  • 180 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Kommunikation, tålamod, lugnande och hjälper dig att växa


Akvamarin hjälper dig att övervinna rädslor inför att tala. En bra sten för den som ska tala inför publik eller undervisa. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse. Akvamarin hjälper dig också att  uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Denna sten stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dig att vara mer tolerant och hjälper dig att finna ordning i kaos. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.

Chakra: Hjärta, hals.


Morganit hjälper dig att sätta kärleken och förståelse först. Den hjälper dig att växa och  symboliserar kärleken i ditt liv.  Den skänker dig tålamod, att kunna känna in innan du agerar. Morganiten stärker även förståelse för våra medmänniskor och hjälper oss därför att sluta döma och hitta tillgivenhet istället. Detta är en sten för romantik och drömmande

Den skänker tålamod, respekt och kärlek till livet i sig själv. En utmärkt present till brudpar eller några som nyligen flyttat ihop, då det är en sten för jämlikhet i relationer.

Chakra: Hjärta och Bas.

 

Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.