• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Ny jade/Serpentin, armband större pärlor

  • 170 kr
I LAGER
Dela

Serpentin, Ny jade bär liknande egenskaper som serpentin och som jade. Dens energi är lätthet, skörhet men samtidigt mycket styrka.


Serpentin mildrar rädsla och tvivel. Det sägs att den har en positiv inverkan på kundalinienergin, hjälper oss att ge efter för det gudomliga inom oss. 

Jade står för lugn och balans. Den den sägs även ha en balanserande inverkan på vår personlighet då den hjälper oss att få vår kropp och vårt sinne att interagera bättre med varandra.  Jade är känd för sina helande energier, och den läker bland annat undertryckta känslor som har en negativ påverkan på vårt liv. Det är också en kristall som hjälper oss att bli av med skuld, och som kan hjälpa oss att skapa bättre relationer inom familjen eller arbetsplatsen. Den skyddar oss samtidigt mot negativa energier, både från andra människor och från andevärlden under spirituellt arbete, genom att stärka våra energifält. Den sägs också skydda mot olyckor, och det är en bra sten att ha med sig under resor.Chakra: Solarplexus och Hjärtat.Övrig information om armbandet.

  • Elastiskt armband