Rå Regnbågsmånsten, hänge från Biverståhl Crystals (kedja ingår ej)

  • 590 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Hänge gjord i sterling silver med 18k guld vermeil plätering med en rå regnbågsmånsten. Alla kristaller är naturliga och varierar något i storlek och form, varje bit är unik.

DETALJER

Material: Guld Vermeil

Hängets storlek: ca 10 mm

Kristall: Regnbågsmånsten

Du får endast hänget som visas på bilden, kedjan användes i syfte för presentation.

Guldvermeil är gjord för att hålla. Det är det näst bästa alternativet till massivt guld och består av en bas i sterling silver med ett tjockt lager av guldplätering (vi använder 18k). Men för att hålla dina smycken vackra i många år framöver, visa det kärlek genom att ta av dem medan du sover, tränar, duschar, simmar i klorerat eller saltvatten.


Egenskaper: Flöde - tålamod - inre kraft - släpp taget  

Månstenen vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis  som månen själv. Månstenen underlättar att kanalisera vår intuition, även i beslutsfattande, ökar tålamodet och hjälper oss att följa flödet. Månsten höjer våra energier och är ett bra verktyg för oss att arbeta i ljuset. Den för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming).  


Varför behöver du Månsten i ditt liv?  
• Främjar att leva i flow  
• Perfekt att meditera med  
• Den har en lugnande effekt  
• Den verkar för villkorslös kärlek  
• Den har en yin-energi  

Chakra: Tredje ögat, kronchakrat  
Stjärntecken: Vattumannen, Tvilling
Månadssten: Juni  
Element: Vatten