Svart rå turmalin, halsband fr Biverståhl Crystals

  • 1 450 kr
I LAGER
Dela

Svart turmalin används om man vill skydda sitt hem och sin kropp från negativa energier. Turmalin jordar andlig energi, renar och balanserar samtliga chakran. Turmalin är en shamansk  sten som ger beskydd under ritualer. Den renar auran, avlägsnar blockeringar, löser upp negativ energi och pekar ut lösningar på olika problem. Den tar bort känslor av att vara offer och drar till sig inspiration, medkänsla, tolerans och välstånd. Turmalin är kraftfullt mentalt helande. Den balanserar den vänstra och högra hjärnhalvan samt omvandlar negativa tankemönster till positiva. Fysiskt löser turmalin upp spänningar i kroppen och balanserar manlig och kvinnlig energi i kroppen.

Egenskaper: Mentalt helande - Jordande - beskydd och löser upp spänningar.  

Varför behöver du Svart Turmalin i ditt liv?  
• Den blockerar negativ energi  
• Boostar ditt självförtroende  
• Det är en starkt jordad sten  
• Absorberar UV-strålar  
• Ger skydd under ritualer  

Chakra: Bas  
Stjärntecken: Stenbock    

Tips från Butik Kalcit: 
 
Bär med dig kristallen när du vet att du ska möta negativa och energidränerade människor. Det sägs att svart turmalin ger ett skydd mot strålning i mobiltelefoner, datorer och annan  elektronisk utrustning.


DETALJER
Halsbandskedja gjord i 18k guld vermeil silver med ett råsvart turmalinhänge. Alla kristaller är naturliga och varierar något i storlek och form, varje bit är unik.
Kedjans längd: 54 cm (48, 51 & 54 cm justerbar)