• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Himalaya bergkristall, armband

  • 400 kr
I LAGER
Dela

Fantastiskt armband i Himalaya Kvarts från Sari Devi

Himalaya Quartz hjälper till att skapa en stark, tydlig anslutning till en högre vägledning.

Dessa stenar bär vibrationerna från de shamaniska healers som har bott i bergsområdena Himalaya i årtusenden. Himalayan Quartz är läraren och vägledaren som hjälper dig att navigera genom livet till att leva det mer från Hjärtats röst och inre längtan. Deras rena energi och själ kommer från de högsta bergen i världen och ger energier av lugn samt förmåga till inre styrka och klarhet. Himalaya Quartz, är renande och transformerande på vår inre resa mot andligt uppvaknande. Dens extraordinära vibrationer stimulerar det tredje ögat, Agya chakrat, för att förbättra den psykiska visionära förmågan som gör det möjligt att få tillgång till kunskapen om läkning som ligger inbäddat i dessa kristaller.

Himalayan Quartz hjälper dig även att mer tydligt förstå den information du får när du utför healing på dig själv eller andra.

Himalaya Quartz ger tydlighet i tankar och i våra syften, den stimulerar vårt hjärta och sinne. Det verkar på alla nivåer av de energiska och fysiska kropparna och resonerar med alla chakran. Denna kristall förstärker all energi som den befinner sig nära, den höjer dess resonans, inklusive andra stenar.

Förmågor:
Psykiska visioner, förstoring av omgivande energier, rensning, rensning, läkning, minnesförbättring


Bergkristall hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

Chakra: Samtliga
Månadssten: April
Stjärntecken: Lejonet

Tips från Butik Kalcit:

Bergskristallen är bra att använda när du vill förstärka något i ditt liv eller vill få kontakt med andevärlden, skapa en länk till andra världar eller förstärka kontakten med ditt högre jag och din själ. Lägg den gärna vid yogamattan när du yogar eller mediterar då den påverkar och rätar upp samtliga chakran.