• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Sri Yantra halsband på makramé

  • 795 kr

Detta smycke är från Sari Devi JewelrySri Yantra halsband - doppade i den heliga floden Ganga i Rishikesh med ett heligt skyddande mantra utfört under


I LAGER
Dela

Detta smycke är från Sari Devi Jewelry


Sri Yantra halsband 

doppade i den heliga floden Ganga i Rishikesh med ett heligt skyddande mantra utfört under en helig ritual.


Sri Yantra halsband på Makramé, justerbara i storleken. "Sri yantra är en viktig symbol för kvinnor i varje livsfas. I den Tantriska traditionen är det en graciös och blomstrande design som framkallar det Gudomliga och Heliga Feminina. Att bära Sri Yantra tillåter den omanifesterade gudinnakraften inom oss att röra sig mot fulländad, strålande och glädjefylld manifestation och ett kreativt uttryck av välstånd. Sri Yantra kopplar oss speciellt till energin från Laksmi, gudinnan av Överflöd, Skönhet och Moder Natur. Ett liv med alla våra djupaste önskningar förfyllda." - Sari Devi


Kvaliteér som Sri Yantra framkallar:

Välstånd, helt "full filled life", alla önskningar uppfyllda (världsliga och spirituella), ljus, skönhet, glädje, glädje, Moder till all välsignelse och extas, väcker ljuset inom oss, skönhet och välstånd, ovillkorlig uppfyllt utöver alla idéer. Kosmisk Moder, manifestation av Ma (Den kosmiska Modern). Skönhet, medvetenhet fyllt av välsignelse och extas som fyller alla områden, fysisk själ. Kausala och Astrala upplevelser. Nirvana, Moksha.


Om Sri Yantra

Sri Yantra är den gudomliga symbolen av gudinnan Lakshmi, manifestationen av en av hennes former. Yantrat är en vibration av hennes egenskaper och kvaliteér. Varje Yantra har ett mantra. Mantrat är ett urljud som manifesteras i och av naturen och tar form. Ljud är vibration, vibrationen manifesteras vidare i form. Sri Yantra är Moder Yantra till alla andra yantras.

Sri Yantra är den mest kraftfulla och firade av alla tantriska yantror. Det är en representation av den kosmisk skapelse. Sri Yantra bildas av två sammankopplade uppsättningar trianglar, 4 vända uppåt som representerar de manliga aspekterna och 5 som vetter nedåt mot de kvinnliga aspekterna. I mitten triangeln är bindu, där gudinnan Lakshmi är bosatt och där totalen av existens emitterar från och var enhet med kosmos och där meningen upplevs mellan maskulint och feminint. Från denna punkt strålar alla utåt. Naturen av naturen är att utvidgas, alla trianglar representerar denna expansion men bibehåller fortfarande kvaliteten på stillheten. Denna kropp är slutligen Sri Yantra. Den absoluta stillheten är bindin i mitten, det är från denna stillhet som all existens uppstår. Du är bindit i ditt liv. Desto mer inre stillhet du har, desto mer kan du manifestera ett liv i harmoni och lycka. Universum skapar från en stilla punkt, från ett tillstånd av absolut stillhet. Sri Yantrat representerar oss själva och våra liv. Vi är Yantrat och hur yantrat utkristalieserar sig beror på vilken frekvens våra vibrationer och vår medvetenhet är.

Chakra: Kron chakrat


Viktig Information

  • Symbolen av Sri Yantrat är Heligt och otroligt kraftfull och ska bäras och behandlas med vördnad.
  • Förvaring bör vara på ett altare, på en helig plats i hemmet eller runt en gudomlig staty eller tavla.
  • Dessa Sri Yantras är designade av Sari Devi och tillverkade av en helig Brahmin i Indien, en helig man/präst. Hans namn är Shiva och han har även gjort makramén till några av halsbanden. Yantrorna är välsignade av honom. Kristallerna och rudrakshan kommer från Rishikesh och är välsignade och doppade i den heliga floden Ganga i Rishikesh med ett heligt skyddande mantra utfört under en helig ritual.
  • Dessa heliga halsband är helt unika.