Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Gravidyogakurs med workshop i Aktiv Baby och doulaknep

  • 2 800 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Kurs i gravidyoga på Lilla Ro i Åkersberga 

Pga rådande omständigheter så kan jag ännu inte svara på när startdatum kommer bli på denna kurs. Men du är varmt välkommen med intresseanmälan av en plats så återkommer jag med mer information så fort allt lugnat sig med Coronaviruset.

Antal tillfällen: 5 st

Adress: Yogastudion Lilla Ro, Tunavägen 32, Tunagård station i Åkersberga. www.lillaroyoga.se

Pris: 1500kr

Exklusivt för mina gravidyogakurser är att ett av tillfällena är din partner/stödperson välkommen att delta. Under detta tillfälle kommer jag berätta om verktyg jag som doula använder innan och under en förlossning. Verktyg som ni kan få med i er verktygslåda inför den kommande förlossningen. Jag kommer även under detta tillfälle hålla en workshop i Aktiv Baby* för er. <3

För att anmäla ditt intresse till kursen är du jättevälkommen att fylla i blanketten  på denna sida.


Om gravidyoga

Med sköna och mjuka rörelser med stort fokus på andning, avslappning, koncentration och uthållighet ger denna kurs dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn.

Vi utför en lugn förlossningsförberedande yoga med mycket avslappning och vila. Yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig både mentalt och fysiskt inför födseln av ditt barn, dessutom ger den fördelar under din graviditet så som bättre sömn, minskat illamående och mjukare i ligament och muskler. Många yogaövningarna vi går igenom är även väldigt sköna att använda under förlossningen.

Det går jättebra att träna gravidyoga under hela graviditeten. Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär så hjälper jag dig att anpassa övningarna.

En kurs består av 5 klasser á 75 minuter. Jag är utbildad gravidyogalärare hos Atmajyoti Yoga i Stockholm samt diplomerad doula och Aktiv Baby-instruktör *.

All gravidyoga sker under eget ansvar.

* Aktiv Baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen lägger sig därmed i en optimal position inne i livmodern vilket förenklar förlossningsförloppet.