Dekorera bröllopet med kristaller

Låt kristaller bli en del av bröllopsdekorationen och höja energierna och hela upplevelsen under Er stora dag. Här tipsar vi om hur du låter både dig själv, din partner och era gäster fira och minnas tillsammans, där kristaller får förhöja energierna. För dig som gäst på ett bröllop är kristaller en perfekt gåva att ge bort, en gåva som består.

Vi finns här och guidar dig

Ta hjälp av oss på Kalcit, med vår djupa kunskap om de olika kristallerna och deras egenskaper stöttar vi er hela vägen i valet av kristaller. Vi finns även som bollplank för era idéer och hjälper er gärna med inspiration för att ert bröllop ska bli så vackert och så bra som möjligt. Självklart är vi väldigt noga med val av våra leverantörer och är dessutom helt ensamma på vissa kristaller och produkter. Vi samarbetar såklart gärna tillsammans med bröllopskoordinator eller annan festarrangör för att göra er bröllopsdekoration så magisk som ni önskar. Vi ger möjlighet både att hyra eller köpa de kristaller som ni vill dekorera med. Hör av er till oss eller besök oss i butiken så hjälper vi er gärna. <3

Tips på kristaller till bröllop

Rosenkvarts, ametist, bergkristall är exempel på kristaller som har använts sedan urminnes tider för att fira kärlek. Men det finns oändligt många olika typer, former och sorters kristaller att dekorera med. Här har vi valt ut ett axplock hur det har sett ut på tidigare bröllopsdekorationer vi skapat.

Kristaller på vigselplatsen

Dekorera vigselplatsen och ceremonin med magiska, vackra kristaller och låt er omfamnas av deras energier under denna stund. Vi har även altare och annan spirituell inredning som går att hyra eller köpa.

Gästens kristall

Låt era gäster få välja en cuddlestone eller trumlad kristall att hålla i handen under ceremonin och ladda med sina intentioner, en så kallad blessing stone.

Duka med kristaller

Duka borden till bröllopsmiddagenmed dina utvalda kristaller och låt alla gäster få njuta av kristallernas magi tillsammans med er.

Kristaller i blomdekor

Använd kristaller i blomsterdekoren, både de blommor ni bär med er och vid de blommor som finns runt er. Sätt in kristaller i din håruppsättning, bär dem som örhängen eller väv in kristaller i ett band vid handfästning.


Ha med oss hela vägen

Anlita någon av oss att agera ceremonimästare på er dag, och ta vår hjälp att forma era egna budskap.

Kalcits bröllopspaket

Paketens innehåll, känsla och utseende väljs alltid ut i samråd med er.

Lilla

Hyra av mindre kristaller att dekorera bröllopsplatsen med.

Tex: Råa stenar, mindre kluster och trumlade stenar

ca 4000 kr

Boka

Mellan

Hyra av kristaller att dekorera bröllopsplatsen & bröllopsmiddagen med.

Tex: Kristaller, torn i selenit, kluster och cuddlestones. Kalcit flyttar över kristallerna till bröllopsmiddagen och dekorerar även den om ni vill.

ca 8000 kr

Boka

Stora

Hyra av större mängd kristaller och grottor att dekorera bröllopsplatsen samt bröllopsmiddagen med. 

Tex: Större kluster och spetsar, klot och torn som även flyttas med till bröllopsmiddagen. 

ca 15 000 kr

Boka

Vid hyra av kristaller ger vi er 10% rabatt på de kristaller som ni även vill köpa in för att ge till gäster, eller för att spara själva som ett minne.


Kontakta oss gärna för mer information och kostnadsfri rådgivning

Kontaktperson: Sofia Roos Forssell
Mobilnr: 073-5310506
Mail: [email protected]