Om Kalcit


Kalcit är en plats för ro och harmoni. Jag ville skapa en plats dit folk kan komma för att kliva ur samhällets krav, tempo och stress. Kunna kliva in här och bara vara sig själva, fylla på, landa, vara i tystnad eller prata & träffa likasinnade. Jag ville öppna upp en plats som bjuder in till både spirituell- och personlig utveckling. 

Jag älskar att vara i energierna som finns i dessa lokaler och flera kunder har sagt precis så: "vad lugn man blir här".  Jag är så lycklig att mina intentioner och manifestationer nådde hela vägen fram. Och idéerna tar aldrig slut kring vad jag vill skapa hos Kalcit så det blir en spännande framtid!

Varmt välkommen in i Kalcits värld!Om mig

Jag som driver Kalcit heter Sofia Roos Forssell. En gift tvåbarnsmamma med stort intresse för djur, natur, spiritualitet, personlig utveckling, graviditeter & födande samt yoga & kristaller. 

Utöver Kalcit så jobbar jag även som Doula, mental tränare, yinyoga, gravid-, mammabebis & barnyogalärare.

Jag har haft kristaller i mitt liv sedan tidiga tonår och har alltid dragits till stenar av olika slag. På senare år har jag fördjupat min kunskap om kristaller och ädelstenar och vill så gärna sprida dessa energier och vibrationer vidare till andra. 

Hos Kalcit finns också rebozos som jag importerar från en liten by i Mexiko. Dessa sjalar använder jag mig av i mitt yrke som doula för smärtlindring under förlossningen samt mental avslappning.
Rebozo är handvävda mexikanska sjalar i 100% bomull som sen många år tillbaka använts av både barnmorskor, duolor och mödrar i Mexiko som massage, bärhjälp och smärtlindring. Dom är magiskt vackra! Både kristaller och rebozos har flyttat in i mitt hem som härliga inredningsdetaljer. Du kan läsa mer om dessa fantastiska sjalar här.

Varmt välkommen att fråga mig om allt som rör kristaller, rebozos, graviditet, yoga och personlig utveckling.

Ni når mig på: [email protected]