KALCIT, ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25


Öppettider Österskär

Tor-Fre 15-18 & Lör-Sön 11-14

Varmt välkommen till Österåkers lugna magiska oas och inspireras till att smycka ditt hem, dig själv och din arbetsplats med magiska ting för att påminnas om din riktning i livet.


Kalender events

24/4 Fullmåneceremoni, boka här

27/4 Love like Nature Love like Nature - Filmvisning av en helt magisk film om urfolk & hur vi kan ta del av deras visdom. Därefter workshop. Boka här

8/6 Spirituell Marknad i trädgården. Läs mer här. Vill du ställa ut denna dag? Maila oss på [email protected]


Studio Essence of Me

På Kalcits övervåning i stationshuset hittar du Essence of Me, en mysig personlig yoga & healingstudio som drivs av Ida Duque. Ingång till studion är på baksidan av stationshuset, via trädgården.  

Shalan 

Varmt, personligt och tryggt. Alltid smyckad med kristaller & magiska ting. Få deltagare & en kakelugn med tända ljus i. En kopp te som väntar när du anländer. En soffa att sitta och reflektera i innan du går. Som en dröm om du behöver landa och känna in din själs röst.   

Varmt välkommen!

Följ Essence of Me på Instagram!


Om Kalcit Österskär

Varmt välkommen till vår butik på Österskärsvägen 25 i Österskär. Butiken ligger i ett  stationshus som byggdes på slutet av 1800-talet. Magiskt! Roslagsbanan stannar precis utanför butiken som slutstation på sin resa från Stockholm City.  Miljön runt stationshuset är så härlig, vi har en egen trädgård och bara ett stenkast från Kalcit hittar du lugnet vid havet. 

I butiken mötts du av charm, värme och hjärta med magiskt fina noga utvalda kristaller och spirituella ting. På vår övervåning finns yoga & healingstudion Essence of Me där du kan delta på yogaklasser, healing, workshops, KAP och mycket mycket mer. Läs mer om studion lite längre ner på sidan.

I Österskär packas även alla beställningar som görs i vår webbshop. Beställningar kan du hämta i någon av våra butiker under ordinarie öppettider.