Fire Quartz


Egenskaper: Lugn, stabilitet, fötterna på jorden & healing


Fire Quartz även kallad Hematoid kvarts är en kombination av kvarts och hematit (hematit = järnoxid). Den röda till rosa inklusionen är spår från hematiten som finns inuti kvartskristallen (Bergkristallen). Golden Healer är ett namn som vissa använder till både denna kristall och till den kristall som är mer gul till orange. Båda är en blandning av kvarts och järn.

Kristallen har egenskaper från dem båda. Den har hematitens lugnande och stabila energier som hjälper dig att hålla fötterna på jorden. Samtidigt som den har Bergkristallens höga frekvenser som hjälper dig med andligt arbete i alla dimensioner, ger också fin kraftfull healing och läkning. Så denna kristall ger en balans både uppåt och neråt.


Detta är en riktigt mästarkristall i healing, Om du har svårt att varva ner och ge dig själv för en meditation... då är Golden Healer din bästa vän.

Golden Healer har de högsta vibrationerna. Energin är kraftfull såväl som lugnande. Förstärker din egen energi, och underlättar kommunikation med andra sfärer och dimensioner. Den är en kraftfull healingkristall som låter det gyllene ljuset från universum flöda in i kroppen, renar och rensar kroppen och auran från energiblockeringar.

Den balanserar dina chakran och lugnar ditt sinne och din själ. Om du känner dig stressad eller ångestladdad är det den här kristallen du ska ta fram och hålla i din hand.

Fire quartz / Hematoid quartz, klot mini Fire quartz / Hematoid quartz, klot mini
Fire quartz/ Hematoidkvarts, palmstone Fire quartz/ Hematoidkvarts, palmstone
Fire quartz/Hematoid quartz, klot mini Fire quartz/Hematoid quartz, klot mini
Fire quartz / Hematoidkvarts, palmstone (R) Fire quartz / Hematoidkvarts, palmstone (R)
Hematoidkvarts, rå Hematoidkvarts, rå

Hematoidkvarts, rå

90 kr
Finns i lager