Bohemian Royalties


Bohemian Royalties grundades 2019 av Ann-Sophie Fabrizi och är ett varumärke som fokuserar på etiskt hållbara smycken gjorda av ädelstenar och kristaller. Skapade för att stärka och inspirera kvinnor, som tror på sig själva och skönheten i sina drömmar, att användas ur hälsoperspektiv såväl som rena vackra smycken.

Smyckena är utformade för att balansera kropp och själ med hjälp av de helande egenskaperna i smyckets ädelstenar, kristaller och symboler. Varje smycke har sitt eget tema. Avsikten är att påminna dig om hur fantastisk du är, släppa lös din inre gudinna som finns djupt inom dig och hjälpa dig att göra ett skifte mot vem du verkligen är på själsnivå. Så att du kan leva ditt syfte, såväl intentionsmässigt som medvetet.

Med ditt smycke får du verktyg för att skapa positiv förändring i ditt liv. Så välj ett elegant smycke som känns meningsfullt för dig och anslut dig till din inre kraft. Den kraften hjälper dig att tro på dig själv och din universella rätt att välja vad du ska göra med ditt liv – vi är trots allt själva skaparna av vårt eget öde. Släpp rädslan och låt ditt hjärta och din passion leda dig till en livsstil fylld av glädje där du känner dig inspirerad, har kul, lär dig, växer och uppmuntrar andra kvinnor att göra detsamma.


Alla produkter är exklusivt handgjorda i Bohemian royalties verkstad i Stockholm. Ädelstenar och kristaller köps in från noga utvalda leverantörer runt om i världen som alla har fokus på det etiskt hållbara. Efter smyckets skapats, renas och laddas smycket med energi enligt heliga ritualer; varje smycke är unikt. Bohemian royalties aktiverar smycket, sen är det den nya ägarens tur att aktivera smycket för just sina energier.