VÅRA BUTIKER

KALCIT, STORGATAN 22

Öppettider

Mån-Tis 12-18, Tor-Fre 12-18 & Lör 12-16

Varmt välkommen in i Stockholms nya lugna magiska oas och inspireras till att smycka ditt hem, dig själv och din arbetsplats med magiska ting för att påminnas om din riktning i livet.

Vår butik på Storgatan 22 i Stockholm ligger på en lugn liten gata med magiska energier några kvarter från Östermalmstorgs tunnelbana. Med närheten till vattnet och Djurgårdens grönska så passar denna plats Kalcit perfekt. I butiken mötts du av samma värme och hjärta som i Österskär med magiskt fina noga utvalda kristaller och spirituella ting. I vårt mysiga rum innanför butiken kommer det även hållas ceremonier, yoga, sessioner & behandlingar.

Ordrar som beställs i webbshoppen kan hämtas inne på Storgatan 22 för dig som bor och jobbar i stan.

Kontakta oss

Är du intresserad av att hålla space hos Kalcit på Storgatan? Maila oss på [email protected]. 


ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25

Öppettider

Tor-Fre 15-18 & Lör-Sön 11-14

Varmt välkommen till vår butik på Österskärsvägen 25 i Österskär. Butiken ligger i ett  stationshus som byggdes på slutet av 1800-talet. Magiskt! Roslagsbanan stannar precis utanför butiken som slutstation på sin resa från Stockholm City.  Miljön runt stationshuset är så härlig, vi har en egen trädgård och bara ett stenkast från Kalcit hittar du lugnet vid havet. 

I butiken mötts du av charm, värme och hjärta med magiskt fina noga utvalda kristaller och spirituella ting. På vår övervåning finns yoga & healingstudion Essence of Me där du kan delta på yogaklasser, healing, workshops, KAP och mycket mycket mer. Läs mer om studion lite längre ner på sidan.

I Österskär packas även alla beställningar som görs i vår webbshop. Beställningar kan du hämta i någon av våra butiker under ordinarie öppettider.