Kristaller för healing

|11/10, 2023

Kristaller för healing

I hundratals år har kristallernas kraft använts för healing av människor och många människor använder dem än idag för att försöka hela kropp, sinne och själ. Kristallhealing innebär att man använder sig av kristallernas olika energifrekvenser för att påverka vårt energisystem för att främja balans, stöttning och helande.

Du får effekt genom att själv bära kristaller i ditt eget energifält men du kan också gå till någon som är utbildad inom kristallhealing. Där arbetar man med kristallernas olika energier genom att placera ut dem på kroppen eller på distans. Kristallerna verkar förstärkande av healingen som då utförs.

För att använda kristaller för healing hemma kan du bära kristallen mot kroppen eller ha den i din närhet. Kristallens vibration och egenskaper påverkar då dig i ditt energifält och bidra till positiva effekter. Det finns många olika sätt att få healing av kristaller och även många kristaller som sägs vara extra effektfulla för just healing. Tre av dessa vill vi tipsa  om här:


  • Golden healerDet här är mästarkristallen inom healing! Golden healer är även kristallen som stöttar ditt solar plexus chakra, för in solenergi, självförtroende och framgång i ditt liv!
  • AmetistAmetisten är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat och har en stark healingenergi.
  • BergkristallKristallen som symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och healar bärarens energier samt rätar upp alla chakran.


Läs mer om hur kristaller fungerar här