• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Fullmåne och Blåmåne i Vattumannen 22 augusti

|17/08, 2021

Fullmåne och Blåmåne i Vattumannen 22 augusti

På söndag är det fullmåne och även blåmåne i Vattumannen. Blåmåne kallas det när fullmånen är i samma tecken två månar i rad. Det är nu andra fullmånen i Vattumannen 2021, och vi har massor med spännande energier att se fram emot. Jag ger tips om vilka kristaller som stöttar dig i förändring.

Känslor av frihet och nya framtidsplaner står på agendan och en större meningsfull gemenskap är på ingång. Vattumannens styrande planet är Uranus och håller mycket stark kraft när det gäller förändring. Äntligen kan vi nu skörda det hårda jobbet vi gjort fram tills nu. Det är tid att ge dig själv beröm och en klapp på axeln, att visualisera och ta emot förändringen. Den är du så värd nu kära själ! 

Lejonkraften ligger fortfarande kvar i luften med styrka, mod att förändra och att verkligen stå för ditt sanna uttryck. Så nu är tiden att lyfta blicken och titta på dig själv från ett högre perspektiv- våga se ditt sanna ljus och använd fullmånens kraft till att verkligen släppa taget på djupet. Frigöra dig från gamla normer och föreställningar. 

Denna fullmåne ligger även mycket kommunikation nära till hands, särskilt i relationer. Här kan det bli djupa fina diskussioner, om än omvälvande och starka. Men våga lyssna till ditt hjärtas röst och stanna där. 

Vi har även turen nu att  ha Jupiter med i spelet som skapar expansion och framtidsdrömmar, driver på glädjen och hopp om att nu- nu lyfter vi! 

Ha en alldeles magisk fullmåne på söndag. Jag kommer använda mig av kristallerna malakit som ger mod till förändring, grön månsten för kontakt med månen och hjärtenergin samt labradorit för magi och manifestation.


I ljus och kärlek 

Jennie