• Öppettider Kalcit Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-16 & Lör 13-15
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Expandera din själs syfte år 2022

|3/01, 2022

Expandera din själs syfte år 2022

Själens år är här, 2022! Kan du känna hur själens röst tittar fram nu? 

Vi fick en enorm nedladdning av ljuskoder natten till 1/1, en riktig omstart, kalibrering energimässigt som fullständigt knockar det gamla systemet. Detta kändes och känns fortfarande både emotionellt och fysiskt. Ljuskoderna integreras fortfarande, det sägs att det tar minst 3 dagar för detta att struktureras i oss. Så drick mycket vatten, vila om det krävs men också att mjukt röra kroppen varje dag. Ett tips är också att skifta uppmärksamheten ett tag in i sysselsättning som tex målning, pyssel, umgänge eller vad det nu är som bäst tillåter integreringen. 

Direkt efter denna integrering sätter ett nytt kapitel igång. Din fulla potential är nu väckt och det kommer bli fantastiskt om du bara låter det hända. Så luta dig tillbaka och försök känna fullständig tillit


År 6, 2022

2022 är ett "nummer 6"-år. (2+0+2+2=6) som står för säkerhet, kärlek, ljus, beskydd och framför allt kontakt med din själs ljus och förening med andra själar på jorden. Nyckelorden är enhet och frihet. 2021 var ett "nummer 5 år. Krigarens år, med allt vad det innebar. Så nu när vi tar klivet in i Själens år 2022 kliv in i det med öppet hjärta, frihet i sinnet och ljuset i fokus. Tillsammans växer vi i ljuset och övervinner allt! 

Det kommer 2022 inte gå att avvika från din själs plan men du behöver jobba medvetet med att gå i linje med din själs syfte, först då blir du fri. Men vad är själen? Själen är den du är, en kraftfull meningsfull essens. Det är själva centrum för vem du i sanning är. En själ är enorm och innefattar inte bara dig som person. Den existerade långt innan du föddes och kommer existera långt efter att du dör. 


Vi ger dig två visualiseringsövningar

I denna tid som är nu vill vi tipsa dig om två visualiseringsövningar som du lätt kan göra själv. Dessa två visualiseringsövningar hjälper dig att komma i kontakt med och bjuda in expansion av din själ detta år. 

Du kan med fördel använda en kristall under följande visualiseringar. För att nå en högre uppkoppling använd gärna aurakrisraller i olika former. Håll dina kristaller vilka det än är i vänster hand eller över hjärtchakrat & pannchakrat.  Våra kristaller hittar du här

Visualiseringsövning nr 1: Tänd upp och kontakta själsljuset

 • Sitt med fötterna stadigt mot underlaget och ta några långa djupa andetag. 
 • Fokusera på ditt hjärta mitt i bröstet och förlägg andetaget där en stund. Du kan hålla en hand över området för att hjälpa till att hålla fokus. 
 • Visualisera nu en ljuspunkt mitt i pannan, en punkt av evig energi. 
 • Säg till dig själv: "Detta ljus är jag. Jag är här. Jag är själen. En punkt av levande ljus, en spirituell varelse. Det här är den jag är. En källa av evigt ljus."


Visualiseringsövning nr 2: För expansion in i själens år, nummer 6

 • Sitt med fötterna stadigt mot underlaget med båda händerna över hjärtat
 • Andas långa djupa andetag genom näsan. 
 • Se nu en stor ljus boll i guld träda fram mitt framför dig
 • Färgerna skiftar sedan från guld till olika skimrande pasteller. 
 • Ur ljusklotet formas nu siffran 6 och kommer sakta mot dig. En känsla av enhet, frihet, lugn, kärlek och omhändertagande infinner sig, expanderar i hela ditt energifält. 
 • Ljuskoderna av dessa känslor manifesteras nu i dig. Låt sedan detta stråla ut från dig och beröra allt du kommer i kontakt med, sprid vidare så långt du kan. 
 • Sitt en stund i känslan av kärlek, frid, enhet, sammanhållning i ditt liv och för hela världen. 


Mantra för att snabbt hitta tillbaka till sitt inre:

"Jag är mitt högre jag, jag är mitt högre jag, jag är mitt högre jag "


Sätt kursen och segla i samma riktning som ditt moderskepp. Din själ vet alltid vart du är på väg. Fråga dig själv: Vem är jag? Lyssna på svaret.


I ljus och kärlek 

Jennie 


Information om Aurakristaller

Aurakristaller är riktiga kvartskristaller som har förstärkts av modern alkemi. Detta intensifierar de ursprungliga delarna av baskristallen (vanligtvis kvarts eller ametist) och avger en unik uppsättning nya energier. De finns i ett antal färger som var och en hjälper till att expandera medvetandet och läka den fysiska och andliga kroppen med sin extremt höga vibration. Aura-kristaller har unika energier som kommer från att kombinera kristaller med värdefulla element som guld, silver, platina eller titan. Du hittar Kalcit´s Aurakristaller här