Inred din uteplats med kristaller

|22/07, 2023

Inred din uteplats med kristaller

Under sommaren spenderas mycket av vår tid utomhus i trädgården, på altanen eller balkongen. Vi vill tipsa om hur din uteplats blir till en magisk oas där du finner ro och inspiration! 

En av våra favoritidéer för att göra utomhusinredningen extra speciell är att använda kristaller. Kristaller har en magisk energi som kan hjälpa dig att skapa en harmonisk vacker plats att njuta av under hela sommaren och kanske även en bit in på hösten?


Det finns många olika typer av kristaller som du kan använda för att dekorera din altan eller balkong med.  Här tipsar vi om våra favoriter:

Ametist för lugn, släppa oro, stress och för att öppna upp spirituellt. Ametistlyktor är otroligt vackra för att lysa upp sommarnätterna. Våra ametister hittar du här

Saltlykta gjord av ren saltkristall från Himalaya. Den ger ett trevligt och lugnande sken, samtidigt som den förbättrar luften i din närmiljö. Du hittar våra saltlyktor och lampor här

Rosenkvarts, detta är kristallen som sägs få oss att öppna hjärtenergin. Den kan trösta i svåra stunder och fylla hjärtat med kärleksfull energi. Rosenkvarts symboliserar villkorslös kärlek till dig själv, så att du kan fylla på och ge kärlek till andra. Vår rosenkvarts hittar du här

Trumlade stenar ger en jättehärlig känsla till dukningen eller rabatten, eller varför inte i vattenstationen för humlor, fjärilar och bin? Här hittar du våra trumlade stenar.


Symboliska skulpturer. Våra skulpturer av bla Buddha, Ganesha, munkar och gudinnor är superfina att placera ut i trädgården, eller att sätta på bunten med servetter så den inte blåser bort. Här hittar du våra skulpturer. 


Och glöm inte rökelser mot mygg och knott! Doftar underbart samtidigt som de skrämmer iväg småkryp. Här hittar du alla våra rökelser och här fat och skopor som är superfina även dom som inredning.


Tagga gärna din magiska utomhus-oas med @butikkalcit så vi får se hur fint det blev! 


Önskar dig en magisk sommar!

/ Sofia