Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Vila dig i form med Yinyoga

  • 350 kr
I LAGER
Dela

Föreställ dig att din kropp är smidig, böjlig och stark, att ditt inre är lugnt och i balans och att du är energisk och glad. Bara några få yinyogapass kan göra den skillnaden i ditt liv. 

Yinyoga är en lätt och vilsam form av yoga. Visserligen beskrivs den som skönt outhärdlig eller outhärdligt skön, men framförallt är den enkel - alla kan yinyoga. Min önskan med denna bok är att göra dig vig, lugn och mer energisk. Att du helt enkelt ska komma i god form. Till min hjälp har jag mina elever och vänner - de har alla tränat yinyoga med mig. Jag hoppas att vi tillsammans ska ge dig inspirationen att pröva själv, hemma, i din egen takt, utan krav. Du behöver inte ens ta på dig särskilda kläder. Lägg dig i de enkla ställningarna, slappna av och låt livet ha sin gång. Välkommen till yinyoga. Magdalena.


Magdalena som skrivit denna bok utbildade jag mig till yinyogalärare hos. Älskar både boken och hennes sätt att beskriva och undervisa i yinyoga.

Denna bok är ett jättebra verktyg och väldigt enkel för att göra egen yinyoga hemma. Jag är aldrig så jordad och grundad som efter en yinyogaklass <3 / Sofia


Språk: Svenska

Antal sidor: 140


Böcker på Butik Kalcit