• Öppettider Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-17 & Lörd 12-16
Öppettider Sthlm City: Tors 16-19 & Lör 13-15

Magical self-care for everyday life

  • 220 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Magi möter self care i en må-bra guide som är både praktisk och mystisk och utforskar de olika sätten vi kan hedra vår kropp, själ och ande för att skapa personlig välbefinnande.

Följ med hälso- och näringsexperten Leah Vandervelt i en hälsopraxis som integrerar hundra år gamla traditioner och begrepp i det vardagliga moderna livet. Med växtbaserade infusioner för lugnande och stämningsförstärkning, tarotkort för att anpassa sig till intuition, månritualer för att sätta intentioner och andningsövningar för att släppa fast energi. 

Leah väver samman andlighet, high vibes måltider, astrologi, meditation, rörelse och mycket mer. Inspirerande fotografier åtföljer Leahs urval av magiska verktyg när hon delar med sig av sina erfarenheter, inklusive fördelarna, och några enkla handlingar, ritualer och recept att göra på egen hand. Att få in bra rutiner är nyckeln för att må bra varje dag. 

Detta är välbefinnande för de spirituella människor som vill ha en mer lekfull, mottaglig och hälsosam strategi för konkret transformation. 

Fira kraften för att göra ditt liv mer fantastiskt. Det är där magin finns!


Antal sidor: 144

Språk: Engelska