Aqua Aura Kvarts, 16-20 mm

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskaper: Läker din aura och ger dig lugn.

Dessa små kristallerr är perfekt storlek att ha i bh:n eller i fickan! 


Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som utsatt för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra!

Aqua aura är känd för att lugna och förstärka auran. Den förstärker även din intuition och kommunikation. En sten som funkar i alla sammanhang.

Den har en hög, intensiv vibration som används för att förbättra healingförmågan även hos andra kristaller och en potent sten när den används för aktivering av alla chakrana.

Den har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är enastående för att frigöra negativitet och stress.

Den är särskilt stimulerande för halschakrat, vilket förbättrar förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntrar sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat.

Aqua Aura aktiverar själens energi, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Det fördjupar den spirituella förmågan, och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. 

Aqua Aura skyddar mot psykiska angrepp och energidränering. Den ger ett djupt lugn under meditation och öppnar portar till änglarna.


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3