Charmers Hamsa Rosenkvarts, armband från Bohemian Royalties

  • 799 kr
I LAGER
Dela

Medkänsla – Kärlek – Självkänsla

Unikt och enkelt armband med rosenkvarts och detaljer i 18k guldpläterat 925 sterlingsilver och mässing. Rosenkvarts kallas för kärleksstenen eftersom den sänder ut starka vibrationer av kärlek och lycka.

Alla våra smycken levereras i en elegant ask tillsammans med en beskrivning.


Detta Rosenkvartsarmband kallas Charmers Hamsa Unconditional Love. Vår Charmers kollektion med dess enkla och unika design vill få dig att lyssna på symbolernas språk. 

Det är ett underbart verktyg som bjuder in kärlek till ditt liv. Rosenkvartsen kallas ofta för kärlekskristallen eftersom den sänder ut starka vibrationer av kärlek och lycka. Denna energi av villkorslös kärlek river ner murarna runt vårt hjärta och öppnar vårt hjärtchakra för att du ska se det bästa i dig själv och andra människor. Låt detta Rosenkvartsarmband påminna dig om att du måste älska dig själv helt innan du kan acceptera andras kärlek. Kom ihåg att ingen någonsin kommer att älska dig mer än du gör, så stärk denna kärlek till dig själv och upplev magi.

Hamsahanden symboliserar beskydd, lycka och välgång.

AUM-tecknet på berlocken representerar universums vibration och medvetenhet. Vi vill påminna dig om att du är en del av detta och hoppas att du ska förstå vilken otrolig kraft du besitter. Bär detta smycke för att höja ditt medvetande och öppna upp för dina drömmar.

Matcha detta armband med vårt långa eleganta halsband Isphere Unconditional Love.

Detaljer: 18k guldpläterat 925 sterlingsilver och mässing. Fri från nickel. 0,4 cm pärlor.