Fossilerad korall, palmstone

  • 160 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Guidning, mod och acceptans. 


Den helande energin som dessa korallstenar utstrålar är otroligt vacker. Dessa fossiliserade korallädelstenar levde en gång och andades hav - och nu har deras forntida, oceaniska visdom fångats för alltid, vilket ger en guidning.

Korall betraktas som en behållare för det förflutna, nuet och framtiden - och det är känt att föra tidigare minnen i livet upp till ytan. Om du längtar efter att veta vem du var före denna livstid och vilka gamla erfarenheter och lektioner du har tagit med dig i nuet, är detta en sten för dig. Korallen kommer att återförena dig med upplevelserna från dina tidigare liv och läka äldre sår. Den kommer att avslöja för dig vilka områden i ditt liv som kräver förändring och övergång, så att du kan växa kraftfullare till den person du är tänkt att vara.

Dessa stenar bär också vackra energier av kärlek, fred, inspiration, mod och acceptans. Arbeta med denna  sten när du gör ditt själsarbete, låt den stödja och vara nära dig när du går din väg till expansion och tillväxt. Dessa koraller är följeslagare och guider, här för att belysa dig igenom alla hinder. Håll den nära och vila i visdomen att vart du än går, kommer den att finnas där för dig varje steg på vägen.


(Dessa palmstones plockas slumpvis och kan skilja sig mot de på bilden)