Kristallkit - Nymåne, nystart

 • 200 kr
I LAGER
Dela

Vi har satt ihop ett härligt nymåne-kit där du får med dessa 4 kristaller samt en fin kristallpåse.


Detta kit innehåller:

 • Orange selenit - Selenit har en renande och klargörande effekt. Det är en utav de kristaller som har förmågan att avlägsna stagnerad och negativ energi ifrån vårt energifält vilket gör den perfekt att ha med sig när man vill starta om på nytt. Seleniten stöder oss i utrensande processer och hjälper oss till lugn, samling, inre frid och mental klarhet. Du hittar all vår orangea Selenit här
 • Regnbågsmånsten - Regnbågsmånstenen sägs vaka över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis som månen själv. Med sitt vackra blåa skimmer står den för den inre kraften. Regnbågsmånstenen stöttar dig till balans och harmoni i ditt liv och det är också en utmärkt sten att använda sig utav när man vill manifestera in sina drömmar och sin egen lyckas väg i livet. Du hittar all vår månsten här
 •  Blomsteragat - Denna vackra sten som med sitt blomsterliknande mönster kan få dig att verkligen blomma ut till ditt sanna jag. En sten som står för energi, glädje och utveckling. Blomsteragaten får oss att blomma ut från det lilla fröet till den vackra blomman, den stärker oss i att följa vår egen väg och hjälper oss när det kommer till att skapa nya positiva relationer i våra liv. Det här är en kristall som hjälper till i självutveckling och stärker vår självkänsla. Titta på all vår blomsteragat här
 •  Bergskristall - Som vanligt den ultimata stenen att ha med sig vid ceremonier och ritualer. Bergkristallens kraft förstärker andra kristallers egenskaper i sin omgivning och själv symboliserar den vakenhet, klarhet och balans. Bergskristallen ger kraft och har en helande effekt. Du hittar all vår bergkristall här.


Kristallkitet ger paketpris på de kristallerna som är med samt att det ingår en kristallpåse med guldtext.  (Totalt ord.pris 275 kr)


Vi tipsar om hur du enkelt skapar en egen nymåneceremoni.

 1. Plocka fram penna, papper, ett ljus och kristaller du dras till. Vill du ha tips om kristaller som passar speciellt bra under nymåne kan du se våra tips här nedan. 
 2. Sätt dig ner på en plats där du får vara ifred att sitta en stund och landa inåt. Har du rökelse, salvia eller något annat hemma som du tycker om att elda för att rensa bort tunga energier kan du börja med att göra det på platsen du satt dig på, detta för att sedan få en nystart att manifestera in ny härlig energi.
 3. Ta några medvetna djupa andetag, blunda om det känns okej. Försök att känna in och låta det som kommer upp att komma. Vad behöver du i ditt liv just nu för att bli ditt bästa jag? Vad drömmer du om ifall du får drömma fritt? Allting är möjligt!
 4. När du känner att du fått sitta en stund kan du öppna ögonen, ta upp din penna och ditt papper och skriv ner vad du önskar att den här perioden framför dig ska komma med för dig. Försök att vara så konkret och tydlig som möjligt med dina önskningar. Några korta, tydliga meningar gör drömmen konkret för både dig och universum.
 5. En fin sak att göra vid en nymåne ritual där man sätter intentioner för en ny start är att dra ett orakelkort om man har en sån kortlek, det kan kännas fint att få lite vägledning utav korten men har man ingen kortlek så går det lika bra ändå.
 6. När du skrivit ner dina önskningar på pappret kan du ta upp dina kristaller i händerna, sluta ögonen och tänka på det du önskar få in mer av i ditt liv. Se framför dig hur du uppnår det du önskar dig och riktigt känn dig in i hur det skulle kännas i hjärtat när du upplever det. 
 7. Kristallerna som du haft med dig under den här ritualen blir en påminnelse för dig under kommande veckor om att fortsätta sträva mot dina drömmar. De är nu laddade med dina drömmars energi, låt dom få fortsätta sprida den energin kring dig i din vardag. Allting du drömmer om finns inom räckhåll, du måste bara tro på att dom kan bli verklighet! Ditt drömliv ligger framför dina fötter, du är värd att leva det!