• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Nzuri Moyo, trumlad

  • 80 kr

Egenskap: Glädje, minskar ångest, ger modNzuri Moyo är en sällsynt rosa och grön / grå sten från Namibia. Det heter Swahili-översättningen för 'Good Heart'. Som

I LAGER
Dela

Egenskap: Glädje, minskar ångest, ger mod

Nzuri Moyo är en sällsynt rosa och grön / grå sten från Namibia. Det heter Swahili-översättningen för 'Good Heart'. Som namnet antyder är det associerat med hjärtchakrat och är en sten av kärlek och hjärtlig medvetenhet.

Nzuri Moyo kan hjälpa kroppen att läka sig själv genom att föra in den universella kärlekens kraft i kroppens system. . Det sägs också förbättra vårt immunförsvar.

Detta är är en utmärkt sten för att ge oss glädje och lycka och för att låta oss uppleva känslan av kärlek i mycket större utsträckning. Det frigör uppdämda negativa känslor och hindrar oss att känna ilska. Det sägs faktiskt att du kan känna ilska som glider bort och lämnar din kropp när du arbetar med Nzuri Moyo. Det minskar ångest, främjar tydligt tänkande och har ett lugnande inflytande. Det stimulerar också instinktivt och intuitivt resonemang och främjar trohet, lojalitet, mod, inre fred och medkänsla. Nzuri Moyo förbättrar vår självkänsla, underlättar spänningar i ett befintligt förhållande och uppmuntrar romantik.

Nzuri Moyo är en mycket bra sten att meditera med eftersom den balanserar både våra fysiska och subtila kroppar och kan stimulera astral resa. Det gör det lättare för oss att uppleva visualiseringar och hjälper oss att vara mer mottagliga och öppna för att få andlig vägledning. Det uppmanar oss att hitta svar på några av livets äldsta och mest grundläggande frågor som "Vad är meningen med livet?" och "Varför är vi här?". Nzuri Moyo förbättrar också våra psykiska förmågor och hjälper oss att främja vår egen andliga utveckling.