Rosa Turmalin, Rå

I lager.

320 kr


Egenskaper:  Känslomässig healare! Ger en stark positiv känsla, förankring, skydd och förlåtelse


Rosa Turmalin står för glädje, lycka, harmoni och kärlek! Starka kärleksfulla & positiva energier som för in kärlek i ditt liv.  Denna sten hjälper dig att hålla din kärlek och energi i din aura och gör den ljus och stark. Den hjälper dig att få tillbaka passionen i ditt liv och även mycket bra för att lugna vid stress. 

Denna sten stödjer dig även att förankra dig i jorden och ger både styrka, förståelse och kärlek samtidigt.  Den är skyddande, speciellt för ditt hjärta och hälper dig att komma närmre dig själv och förlåta dig själv.


Vikt: ca 90-150 g


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3