• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Superfood & Berries, Protein Power

  • 275 kr

Protein Power är en specialblandning för dig som ha en extra bra start på dagen eller fylla på inför ett träningspass. Denna pulvermix är fylld av växtbaserat p

I LAGER
Dela
Protein Power är en specialblandning för dig som ha en extra bra start på dagen eller fylla på inför ett träningspass. Denna pulvermix är fylld av växtbaserat protein och naturlig energi. 
Vikt 400g.
Ingredienser
Hampaprotein60%
Ärtprotein20%
Kakao10%
Cordyceps5%
Guarana5%

 

Hampaprotein  är ett växtbaserat proteinpulver som innehåller alla de nio essentiella aminosyrorna som vi behöver få i oss från kosten. Från dessa näringsrika frön får hampaproteinet även rikligt med kostfibrer, mineraler och nyttiga omega-3-fetter.

Ärtprotein har en hög proteinhalt på runt 80 % och har liksom ärtor en naturligt bred näringsprofil med vitaminer och mineraler. Ärtprotein har dessutom ett högt innehåll av den essentiella aminosyran arginin, vilket kan hjälpa de som tränar. Arginin bildar kväveoxid i kroppen som bidrar till en ökad blodcirkulation och potentiellt kan öka muskeltrycket vid träning.

Kakao är full av antioxidanter och sägs ha en positiv effekt på välmåendet. Kakao har en naturligt uppiggande effekt och innehåller rikligt med magnesium, järn, krom, mangan, zink och koppar. 

Cordyceps är en sällsynt medicinsk svamp som växer högt på Himalayas platå. Den har många terapeutiska användningsområden inom traditionell kinesisk medicin. Cordyceps sägs öka syreupptagningsförmåga och motverka trötthet samt snabba på återhämtningen efter sport. Cordyceps sägs även kunna sänka det skadliga kolesterolet, skydda mot njursjukdomar, stärka immunförsvaret och förbättra den sexuella prestandan.

Guarana är en klättrande växt från lönnfamiljen som har sitt ursprung från Amazonas djungel.Guarana är speciellt känt för att vara en naturlig källa till koffein, och används därför ofta för att bidra till den mentala prestationen och/eller vid viktminskning.

Protein Power kan intas regelbundet eller i perioder då du tränar mycket eller vill ge kroppen en extra boost energi. En Protein Power-smoothie är en utmärkt start på dagen. Mixa 1-2 msk pulver med banan och veganmjölk eller vatten och kör i en blender eller strö över yoghurt, blanda i en chiapudding eller gröt.

PS. Denna produkt är 100% ekologisk, glutenfri, vegans och innehåller inga tillsatser.

 

NäringsvärdePer 100 g
Energi1459 kj / 349 kcal
Fett7,7 g
- varav mättat fett0,7 g
Kolhydrater9,2 g
- varav sockerarter2,8 g
Fibrer20,4 g
Protein50,4 g
Salt 0 g