Kalcit City boka ditt besök via mail.

Citrin och Akvamarin, ring från Biverståhl Crystals

  • 1 150 kr
I LAGER
Dela

En cocktailring gjord i 18k guldpläterad mässing med en rå akvamarin och citrin. Ringen är lätt justerbar på grund av sin öppna design. Alla kristaller är naturliga och varierar något i storlek och form, varje bit är unik.

DETALJER

Material: 18k guldpläterad mässing
Bandbredd: 2 mm
Kristall: Akvamarin & CitrinCitrin

Citrin ger energi på alla nivåer i livet. Det renar chakran och öppnar intuitionen. Citrin lockar till sig rikedom, välstånd och framgång. Det ger glädje, förundran, förtjusning och entusiasm.

Energigivande och laddning
Höjer självkänsla och självförtroende
Stimulerar hjärnan, stärker intellektet
Främjar motivation och aktiverar kreativitet


Akvamarin

Akvamarin stöttar kommunikation, ger lugn och hjälper till vid konfliktlösning. Akvamarin hjälper dig även att övervinna rädslor inför att tala. En toppensten för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse. Den hjälper dig också att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Akvamarin stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och hjälper den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset. Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.


Storlek: 18