Dekorera ditt bröllop med kristaller

|31/03, 2024

Dekorera ditt bröllop med kristaller

Låt kristaller bli en del av bröllopsdekorationen och höja energierna och hela upplevelsen under Er stora dag. Här tipsar vi om hur du låter både dig själv, din partner och era gäster fira och minnas tillsammans, där kristaller får förhöja energierna. För dig som gäst på ett bröllop är kristaller en perfekt gåva att ge bort, en gåva som består.


Tips på kristaller till bröllop

Rosenkvarts, ametist, bergkristall är exempel på kristaller som har använts sedan urminnes tider för att fira kärlek. Men det finns oändligt många olika typer, former och sorters kristaller att dekorera med. Här har vi valt ut ett axplock hur det har sett ut på tidigare bröllopsdekorationer vi skapat. Runt vigselplatsen är det vackert att dekorera med magiska, vackra kristaller och låta er omfamnas av deras energier under denna stund. 

Gästernas kristall

Låt era gäster få välja tex en cuddlestone eller en trumlad kristall att hålla i handen under ceremonin och ladda med sina intentioner, en så kallad blessing stone för att sen spara som minne efter er vigsel eller att ni alla går ut i naturen och ger tillbaka dom till moder jord.

Duka med kristaller

På bröllops bröllopsmiddagen är det superfint att låta alla gäster få njuta av kristallernas magi tillsammans med er. Placera ut kluster av ametist, råa rosenkvarts bredvid blommor och ljusstakar.

Kristaller i brudbuketten

Använd kristaller i blomsterdekoren, både de i brudbuketten men även vid de blommor som finns runt vigselplatsen. Sätt in kristaller i din håruppsättning för att gnistra lite extra, eller bär dem som örhängen. Det är också fint att väva in kristaller i ett band vid handfästning.


Vi på Kalcit hjälper er gärna med bröllopsplanerna

Ta hjälp av oss på Kalcit, med vår djupa kunskap om de olika kristallerna och deras egenskaper stöttar vi er hela vägen i valet av kristaller. Vi finns även som bollplank för era idéer och hjälper er gärna med inspiration för att ert bröllop ska bli så vackert och så bra som möjligt. Självklart är vi väldigt noga med val av våra leverantörer och är dessutom helt ensamma på vissa kristaller och produkter. Vi samarbetar såklart gärna tillsammans med bröllopskoordinator eller annan festarrangör för att göra er bröllopsdekoration så magisk som ni önskar. Vi ger möjlighet både att hyra eller köpa de kristaller som ni vill dekorera med. Hör av er till oss eller besök oss i butiken så hjälper vi er gärna. <3

Se våra erbjudanden här